tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kuulumisia

Kesä on edennyt hurjaa vauhtia. Ajattelin pienen savumerkin heittää että elossa ollaan :D

Laikon kanssa on ahkerasti treenattu Rallya, kunnes treenit jäivät kesätauolle. Alkavat taas sitten heinäkuun lopulla. Voittajaa ei nyt ehditty vielä korkkaamaan. Eiköhän sen ehdi syksyn aikana.

Kone on päässyt treenaamaan muutamia kertoja agilityä lainakuskin kanssa. Pysyy mieli virkeänä eikä tyyppi räjähdä (toivottavasti) ihan käsiin kun itse palaan ohjaksiin taas :D Yllättävän hyvin Kone lähtikin toisen ohjaajan matkaan. Ekalla treeni kerralla katseli hieman kysyvänä kentän laidalle mun perään, mutta seuraavilla kerroilla mut oli jo unohdettu. Kävipä Kone epiksissäkin juoksemassa pari starttia lainakuskin kanssa ja hyvin sujui, pikku virheitä tuli.

Molemmat pojat kävivät Jaana-Kaisalla käsittelyssä. Laiko sai pitkästä aikaa kuulla olevansa hyvässä kunnossa. Juuri mitään ei sanottavaa ei löytynyt. Kerrankn niin. Yleensä Laiko on solmussa ja jumissa joka kohdasta. Koneella oli jotain pientä, mutta ne saatiin oiottua. Ovathan nuo nyt aika vähällä tekemisellä olleetkin. Eikä ole talven liukkauksia tms missä pääsisi itseään telomaan.


Koneelle lähdin nyt opettamaan juoksukontakteja. Pitkään olen asiaa hautonut mielessäni ja tsekkaillut erilaisia videoita ja vinkkejä aiheesta. Koneella on niin hitaat pysäytyskontakit enkä vain tiedä miten saan niihin vauhtia, yritetty on. Kontakteilla palaa aina monta sekunttia hukkaan.

Nyt ollaan lähes päivittäin tehty kotona tai käyty hallilla tekemässä juoksariharjoituksia. Katsotaan mitä tästä tulee. Saanko toimivia juoksareita(kaan) Koneelle. Aina voi vaihtaa sitten takaisin ne hitaat pysäytykset.


Ei kommentteja: