torstai 2. marraskuuta 2017

Back in bussiness

Onpas taas vierähtänyt aikaa viime kirjoituksesta. No, hieman taukoa tässä on muutenkin ollut koirien kanssa harrastuksista.

Heinäkuussa meille tuli perheenlisäystä. Uusi perheenjäsen vei huomion eikä tullut heti mieleen koirien treenit. Vauva on muuttanut arkea paljon. Enää ei pysty lähteä treenaamaan koska haluaa. Kaikki menot vaativat vähän suunnittelua ja palaveeramista isukin kanssa.

Koirat ovat ottaneet uuden perheenjäsenen hyvin vastaan. Kone mm. mieluusti leikkisi pojan leikkimatolla :D


Koneee!!!! :D

Kesällä aloitettiin Koneen kanssa juoksaritreenit. Tarkoituksena vaihtaa ainakin puomille juoksukontakti. Hyvin nuo treenit lähti käyntiin, mutta vauvan synnyttyä tuli treeneihin taukoa ja nyt tosiaan ei ole ehtinyt niitä treenaamaan niin paljon kuin pitäisi. Ehkä unohdan siis koko juoksarit, en tiedä. Epiksissä käytiin Koneen kanssa kisaamassa ja koitin siellä juoksupuomia. Osui kyllä kontaktille, mutta hidasti alastulolla melkoisesti. Paljon treeniä tuo vaatisi, mutta nyt ei ole resursseja treenata tuota kuntoon....Vaikka Kone nopea radoilla onkin, mutta tarvitsisi jostain saada kuitenkin niitä sekuntteja pois että pääsisi ihan kärkiaikoihin. Meillä se hidaste radoilla on nuo hitaat kontaktit.... ja epäselvä ohjaaja :D

Tällä hetkellä Koneen kanssa jatketaan tämä syyskausi tavoitteellisten ryhmässä, jossa kouluttajana toimii tällä kertaa Paavolan Elina. Hyviä treenejä on takana ja toimivia vinkkejä saatu. Käytiin Koneen kanssa myös neljän kerran starttikurssi, jossa keskityttiin siis lähtöihin. Koneella kun meinasi nuo lähdöt alkaa vähän hajoilemaan, mutta nyt ne on kyllä parantunut huimasti.

Pari viikkoa sitten käytiin Kokkolassa ekoissa virallisissa kisoissa tauon jälkeen. Mentiin kaksi rataa, hyppyrata ja agirata. Molemmat mukavan tuntuisia eteneviä ratoja. Mä olin radoilla ihan hukassa ohjausteni kanssa. Kaikki epäonnistuiset meni täysin ohjaajan piikkiin. Hyppyradalla HYL, kun heti radan alussa hyppäsi yhden aidan väärinpäin. Agiradalla 10 RV, pituuden palikka kaatui ja yksi rima alas. Tälläkin radalla ohjaaja sääti aikalailla omiaan :D

Hieman olin pettynyt itseeni, kun olin niin hukassa radoilla. No mutta ehkä tämä tästä taas, kun pääsee enemmän kisaamaan ja treenaamaan.

Kone ja Laiko kävivät jälleen Jaana-Kaisalla käsittelyssä. Laiko oli parempi kuin aikoihin. Makasi jopa rentoutuneena kyljellään käsittelyn aikana. Koneella ylimenoalueella sanomista eli ihan perus.


Laiko nauttii

2 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Paljon onnea uudesta suurentuneesta perheestä! <3

Enni kirjoitti...

Kiitos :)